Romana Руский English
Consultanță IT
Managementul proiectelor IT

BASS Systems
poate oferi servicii de management al proiectelor de la proiectare până la instalare. Ne vom asigura că cerințele dumneavoastră sa fie înțelese și respectate, iar  proiectul să se incadreze în bugetul stabilit și să fie finisat în timp util.
Prin utilizarea metodologiilor anterior testate, consultanții noștri calificați și experimentați vor gestiona proiectul dumneavoastră IT pe parcursul întregului ciclu de viață, pentru a se asigura că investițille dumneavoastră în IT vă vor aduce beneficiile așteptate.
 
Migrarea bazelor de date

Una dintre problemele cu care se confruntă companiile în operațiunile lor este migrarea
bazelor de date către un dispozitiv hardware nou, sau o altă platformă a sistemului de operare, sau chiar către un furnizor nou de baze de date. Există mai multe etape şi  factori implicaţi în acest proces.
Din păcate, nici un  dispozitiv hardware nu are o durată de viață nelimitată și în cele din urmă ești forțat să migrezi la un dispozitiv hardware nou sau sa înlocuiești echipamentul cel vechi cu unul nou. Pe termen lung este mult mai rentabil să cumperi un dispozitiv hardware nou decât să repari și să modernizezi echipamentul existent.
Migrarea unei aplicații software ca Exchange, SQL Server sau server de fișiere către un alt server este ceea ce angajații BASS Systems sunt mândri să vă ofere. Având o experiență excepțională cu astfel de proiecte, compania BASS Systems va fi, cu siguranță, dispusă să vă ajute.
 
Servicii de audit IT

Cunoașterea activelor IT deținute de companie și a modului în care sunt folosite acestea a devenit o provocare pentru infrastructura IT în continuă dezvoltare de astăzi. Un model tipic de infrastructură IT are diferite active de diverse tipuri, iar noile proiecte  IT implementează active suplimentare pentru a sprijini obiectivele afacerii. Aceste provocări includ urmărirea inventarului hardware prin mai multe oficii și platforme IT, detectarea aplicațiilor software instalate și folosite, și descoperirea noilor dispozitive care sunt în rețea.